ΕφαρμογέςEntersoft

ΕφαρμογέςEpsilon Net

Mobile apps


Το Layer2 Knowledge Management Suite για το SharePoint είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε καλύτερα τις ταξινομίες στο SharePoint Term Store, να αναθέσετε αυτόματα διαχειριζόμενα μεταδεδομένα σε στοιχεία και έγγραφα μέσω μαζικής επισήμανσης ή σε πραγματικό χρόνο και να βελτιώσετε την ανακάλυψη και αναζήτηση περιεχομένου του SharePoint. Αφήστε τα δεδομένα και τα έγγραφά σας στο Sharepoint να γίνουν γνωστά.

Διαχειριστείτε καλύτερα το SharePoint Term Store

Εξαγωγή, εισαγωγή και επικαιροποίηση Όρος Ορίζει σε / από εξωτερικά συστήματα μέσω SKOS / XML χωρίς να χάσει τις υπάρχουσες εκχωρήσεις μεταδεδομένων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή, εγκατάσταση ή ενοποίηση του Term Store.

Προσθέστε κανόνες ταξινόμησης περιεχομένου στους όρους του SharePoint

Εμπλουτίστε τους όρους σας με ευέλικτους κανόνες ταξινόμησης που βασίζονται σε συνώνυμα, κανονικές εκφράσεις (REGEX) και προσαρμοσμένη λογική για να ταξινομήσετε καλύτερα το περιεχόμενό σας με τη διαχείριση μεταδεδομένων.

Αναθέστε αυτόματα διαχειριζόμενα μεταδεδομένα

Ταξινόμηση στοιχείων λίστας και εγγράφων του SharePoint για καλύτερη εύρεση εντοπίζοντας τα διαχειριζόμενα μεταδεδομένα αυτόματα μέσω μαζικής ετικέτας (μετά τη μεταφορά) ή σε πραγματικό χρόνο (μετά από αλληλεπιδράσεις χρήστη). Ταξινόμηση δεδομένων από 100+ εξωτερικές πηγές μέσω των εργαλείων Layer2 για να είναι πλήρως διαθέσιμα για αναζήτηση.

Προσθέστε τμήματα ιστού όπως γλωσσάρι, δείκτη θέματος και πολλά άλλα

Επωφεληθείτε από την διαχείριση των μεταδεδομένων προσθέτοντας δυνατότητες πλοήγησης με γνώμονα την αναζήτηση, όπως ένα γλωσσάριο όρου ή δείκτη θέματος Α-Ζ, όπως είναι γνωστό από τα τεχνικά βιβλία, για τη βελτίωση της εύρεσης περιεχομένου και την προώθηση μιας κοινής εταιρικής γλώσσας.

Εμφάνιση σχετικού περιεχομένου όπως είναι γνωστό από το amazon.com

Να προβάλλετε δυναμικά το σχετικό περιεχόμενο που σχετίζεται με το περιβάλλον στο SharePoint, όπως σχετική τεκμηρίωση, ειδήσεις με παρόμοιο θέμα, υπεύθυνες επαφές, περαιτέρω συνδέσεις, αυτόματα όπως είναι γνωστό από το amazon.com, χρησιμοποιώντας τμήματα ιστού που βασίζονται στην αναζήτηση, με ευέλικτη σχεδίαση βασισμένη σε πρότυπα.

Όλες οι πλατφόρμες του τοπικού SharePoint υποστηρίζονται

Η σουίτα διαχείρισης γνώσης Layer2 είναι διαθέσιμη για τους Microsoft SharePoint Server 2010, 2013 και 2016. Οι διακομιστές WSE και οι διακομιστές εφαρμογών SharePoint πρέπει να διαθέτουν άδεια χρήσης. Δεν είναι πλήρως διαθέσιμη για το SharePoint Online.

 

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.