ΕφαρμογέςEntersoft

ΕφαρμογέςEpsilon Net

Mobile apps


Ο σύνδεσμος λίστας επιχειρηματικών δεδομένων Layer2 για το SharePoint λύνει πολλά ζητήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν με την ενοποίηση δεδομένων του Microsoft SharePoint. Συνδέει τις λίστες εσωτερικών χώρων του SharePoint σε 100+ εξωτερικές πηγές δεδομένων χωρίς κανένα προγραμματισμό για να διατηρούν τα δεδομένα σε συγχρονισμό. Όλες οι μεγάλες δυνατότητες του SharePoint υποστηρίζονται για συνδεδεμένες λίστες.

Ενοποίηση δεδομένων SharePoint εύκολη στη ρύθμιση

Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για αυτό: Απλώς πηγαίνετε στο SharePoint "Ρυθμίσεις λίστας", κάντε κλικ στο "Σύνδεση με εξωτερική πηγή δεδομένων". Πληκτρολογήστε πολύ λίγες ρυθμίσεις, δημιουργήστε αυτόματα και χαρτογραφήστε τα πεδία δεδομένων σας - αυτό είναι. Η λίστα σας θα είναι συνδεδεμένη και πάντα ενημερωμένη.

100+ ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα πληροφορικής που υποστηρίζονται out of the box

Συνδέστε το SharePoint σε σχεδόν οποιοδήποτε SQL / ERP / CRM μέσω ODBC, OLEDB ή ADO.NET. Ενοποίηση μέσω Excel, Access, XML, CSV / TXT. Συγχρονισμός δεδομένων μέσω υπηρεσιών Web όπως OData ή SOAP. Τραβήξτε δεδομένα από την υπηρεσία καταλόγου Active Directory, Exchange, Dynamics, SharePoint ή Office 365

 

Ασφαλείς συνδέσεις χωρίς αλλαγές στα backends

Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες του SharePoint με τις οποίες είστε ήδη εξοικειωμένοι: Διατηρήστε τις ρυθμίσεις στο Secure Store. Cache εξωτερικά δεδομένα σε λίστες SharePoint. Χρησιμοποιήστε τις Εργασίες χρονοδιακόπτη, τα κουμπιά Κορδέλα ή το SharePoint API για να διατηρείτε τα δεδομένα της λίστας σας ενημερωμένα σε λίγα λεπτά.

 

Όλες οι λειτουργίες λίστας SharePoint για τα εξωτερικά σας δεδομένα

Παρέχετε όλες τις μεγάλες δυνατότητες λίστας SharePoint για τα εξωτερικά σας δεδομένα χωρίς περιορισμούς: Εμφανίσεις, φίλτρα, αναζητήσεις, φόρμες, ειδοποιήσεις αλλαγής, ροές εργασίας για εξωτερική αλλαγή δεδομένων. Μεγάλες λίστες με περισσότερα από 5.000 αντικείμενα που υποστηρίζονται πλήρως.

Ξεκινήστε τις ροές εργασιών για την αλλαγή εξωτερικών δεδομένων και την εγγραφή

Επεκτείνετε φόρμες και ροές εργασιών του SharePoint σε σχεδόν οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα για καλύτερη συνεργασία και αναφορά. Επεξεργαστείτε τις αλλαγές εξωτερικών δεδομένων στο SharePoint και τα αποτελέσματα εγγραφής σε εξωτερικά συστήματα σε πραγματικό χρόνο, εάν απαιτείται. Ενσωματώστε εξωτερικά συστήματα με Flow ή PowerApps.

Η ενσωμάτωση πρέπει να αποτελεί μέρος οποιασδήποτε πύλης με βάση το SharePoint

Η παροχή προεπιλεγμένων συνόλων δεδομένων που φιλοξενούνται αρχικά σε περίπλοκα backends στο γνωστό περιβάλλον πλούσιου σε χαρακτηριστικά του Office για εύκολη πρόσβαση αυξάνει την αποδοχή του τελικού χρήστη και βοηθά στην απελευθέρωση των πιθανών πλεονεκτημάτων της υπάρχουσας πύλης του SharePoint

 

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.